Udbrud….

juni 3, 2007

Fra: www.ipetitions.com/petition/radiomontage/index.html

“I burde skamme jer! Der ryger en af de få tilbageværende årsager til at betale licens.”

Rolf Jørgensen, student,Rønne.

“Besynderlig adfærd :Amputation af sundhedsstruttende lemmer. De yderste fantomlyde: stilhedens og tavshedens udødelige spøgelser ”

søren søgaard-jensen.Randers

“Jeg finder det helt ufatteligt at vi skal undvære nye/flere radiomontager og radiodokumentarer. Det er gennem disse – ofte overraskende – udsendelser, at livet får perspektiv. Helt ærligt, det kan DR ikke mene!”
Dorte Cappelen
2100 København Ø
Grafiker

“Jeg hører meget radio. Dokumentarzonen og Ultralyd er nogle af de bedste udsendelser. Det er en skandale, hvis de udgår. Jeg håber, at DR vil ombestemme sig og bibeholde de to programmer. Betyder alle de internationale priser slet ikke noget? Der må være andre mindre betydningfulde steder, der kan spares. Danmarks ry i udlandet er vigtigt.”

Inge Redder
6720 Fanø
Pensionist

“Plummer udfører Foghs og Brians nyliberale kamp mod enhver form for kritisk eller grundig journalistik. Normaliseringens kyniske udryddelse af det anderledes har nået et af journalistikkens fyrtårne. Bevar og forsvar dokumentaren”

Jakob Nerup
Frederiksberg
sekretær

“Afsæt ledelsen, sælg DR-byen og lad os beholde vores radio og sport. Det er simpelthen for pinligt at den brøler som ledelsen har lavet, skal koste så mange jobbet, og så mange andre gode timer foran skærm eller radio. Hvorfor være tvunget til at betale licens, for noget man i fremtiden slet ikke kommer til at se..!? Få ryddet op, men ikke på bekostning af så mange.”

Anonym, frederiksberg.

“Feature og dokumentar er en væsentlig public service forpligtelse der er til stor glæde for massevis af lyttere og seere både direkte og indirekte ved den afsmittende effekt det har på DR´s andre produkter. Lige nu findes stor knowhow i DR huset og det er kortsigtet og idiotisk at sprede den. Det vil blive svært at bygge op igen – og vi bliver alle fattigere.”

Malene Bendix, 4330 Hvalsø, Koordinator.

“Det er utroligt, at regeringen ikke for længst har set deres medansvar, og bevilliger pengene. Hvis Danmark skal overleve internationalt, nytter det ikke at give slip på den store know-how, der er i DR`s montage afd. og i andre afd. hos DR.”

Vibeke Wagner, Middelfart, Bioanalytiker

“Jeg synes det er synd og skam at denne medieform neldlægges eller nedprioriteres i DR. DR har stolte traditioner inden for montagen, og personligt er der en række montager, der helt entydigt har åbnet mine øjne for problemstillinger, jeg ellers ikke havde kunnet få insigt i, eller har ændret mit synspunkt andre problemstillinger. Montagens muligheder for at hæfte ting sammen, som ellers er meget svære at sammenstille er helt unik: det pludselige skift mellem lydkulisser eller skæve personers skæve relation til emnet giver en dynamik, man ikke finder i andre medieformer.”

Søren Brønd, 3550 Slangerup, Lektor.

Skriv en kommentar