Uundværlig….

juli 2, 2007

Fra: http://www.ipetitions.com/petition/radiomontage/signatures-49.html 

“Det er nærmest umuligt at forestille sig radioen uden montager og dokumentarzonen. Det er jo bl.a. disse programmer som er årsagen til at intelligente mennesker overhovedet gider eje en radio. Montagen og dokumentaren er begavede kunst/stilarter. Man skulle tro uundværlige. Men sådan er det vel. Mainstrem frem for kvalitet. Hvorfor ikke bare trække stikket ud og resignere? Vi er alle omgivet af ligegyldig nonsens – hvorfor skulle radioen gå fri? Der kan ikke være megen friværdi under hatten på de idioter som bilder sig ind at samtlig mennesker i danmark bliver ved med at finde sig i den ene inkompetente svinestreg efter den anden. Hvad i alverden sker der i dette land. Kæmp! Det må da være muligt at slippe af med den flok foragtelige narrehatte hvis motiv kun kan være at aflive den ægte radio.”
 
Ole Larsen, Ringsted, pædagogisk konsulent

“Nu må vi altså ikke blive klogere når vi kører bil, vasker op, støvsuger eller for den sags skyld bare glor ud i luften. De billeder som dokumentarzonen bragte på den anden side af nethinden er blevet ofret. Man slagter noget som DR som public service station kan være stolt af, noget unikt. Der findes ingen dubletter på andre radiokanaler. Næste gang man fra DR’s side sender udsendelsesrækker på skrotpladsen, så overvej lige om det var en idé at droppe noget som man som lytter finder hos andre selskaber. En del af P3’s sendeflade varetages lige så godt og ofte bedre af andre udbydere.”
Morten Praem, Albertslund.

“Dokumentarzonen har lavet en glimrende udsendelse om DR-byggeriet. Her fremgår det fx at flere af de ansvarlige for det økonomiske kaos i DR stadig er ansat på ledende poster. De kan sagtens undværes men det kan Dokumentarzonen og Ultralyd ikke! Det er måske (sammen med orientering og mennesker og medier) det vigtigste DR overhovedet har at byde på. Derfor: Fyr de uduelige ledere, så kan uundværlige programmer ganske sikkert snildt bevares for den løn man dermed sparer.”

Linda Langemark, Stud.art.mag.

Skriv en kommentar